Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Papryka czerwona

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

1.3

0.5

4.6



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

28

Odpadki [%]:

15

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

0.1

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

0.02

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.28

Węglowodany ogółem [g]:

6.6

Cholesterol [mg]:

0

Sacharoza [g]:

0.1

Błonnik pokarmowy [g]:

2

Sód [mg]:

3

Potas [mg]:

255

Wapń [mg]:

13

Fosfor [mg]:

31

Żelazo [mg]:

0.6

Magnez [mg]:

11

Witamina A* [µg]:

528

Beta-karoten [µg]:

3165

Witamina D [µg]:

0

Witamina E [mg]:

2.9

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.04

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.12

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

1.6

Witamina C [mg]:

144



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer