Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Papryka zielona

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

1.1

0.3

2.6



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

18

Odpadki [%]:

15

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

0.07

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

0.01

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.17

Węglowodany ogółem [g]:

4.6

Cholesterol [mg]:

0

Sacharoza [g]:

0.1

Błonnik pokarmowy [g]:

2

Sód [mg]:

2

Potas [mg]:

176

Wapń [mg]:

12

Fosfor [mg]:

23

Żelazo [mg]:

0.5

Magnez [mg]:

9

Witamina A* [µg]:

32

Beta-karoten [µg]:

193

Witamina D [µg]:

0

Witamina E [mg]:

3.1

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.04

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.03

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

0.6

Witamina C [mg]:

91



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer