Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Rzodkiewka

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

1

0.2

1.9



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

14

Odpadki [%]:

37

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

0.05

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

0.02

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.08

Węglowodany ogółem [g]:

4.4

Cholesterol [mg]:

0

Sacharoza [g]:

0.1

Błonnik pokarmowy [g]:

2.5

Sód [mg]:

11

Potas [mg]:

236

Wapń [mg]:

29

Fosfor [mg]:

19

Żelazo [mg]:

0.8

Magnez [mg]:

7

Witamina A* [µg]:

2

Beta-karoten [µg]:

9

Witamina D [µg]:

0

Witamina E [mg]:

0.01

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.026

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.017

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

0.26

Witamina C [mg]:

20.6



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer