Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Seler naciowy

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

1

0.2

1.8



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

13

Odpadki [%]:

20

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

0.04

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

0.03

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.04

Węglowodany ogółem [g]:

3.6

Cholesterol [mg]:

0

Sacharoza [g]:

0.3

Błonnik pokarmowy [g]:

1.8

Sód [mg]:

62

Potas [mg]:

320

Wapń [mg]:

41

Fosfor [mg]:

26

Żelazo [mg]:

0.4

Magnez [mg]:

12

Witamina A* [µg]:

10

Beta-karoten [µg]:

60

Witamina D [µg]:

0

Witamina E [mg]:

0.2

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.04

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.08

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

0.5

Witamina C [mg]:

3.4



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer