Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Buraki puree mrożone

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

1.6

0.1

6.6



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

34

Odpadki [%]:

0

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

0.02

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

0.01

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.05

Węglowodany ogółem [g]:

8.6

Cholesterol [mg]:

0

Sacharoza [g]:

5.9

Błonnik pokarmowy [g]:

2

Sód [mg]:

42

Potas [mg]:

282

Wapń [mg]:

33

Fosfor [mg]:

14

Żelazo [mg]:

1.4

Magnez [mg]:

14

Witamina A* [µg]:

2

Beta-karoten [µg]:

11

Witamina D [µg]:

0

Witamina E [mg]:

0.03

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.016

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.041

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

0.32

Witamina C [mg]:

6.3



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer