Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Bukiet z jarzyn wiosennych mrożony

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

2.8

0.3

3.9



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

30

Odpadki [%]:

0

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

0.06

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

0.02

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.12

Węglowodany ogółem [g]:

7.5

Cholesterol [mg]:

0

Sacharoza [g]:

0.8

Błonnik pokarmowy [g]:

3.6

Sód [mg]:

19

Potas [mg]:

235

Wapń [mg]:

33

Fosfor [mg]:

36

Żelazo [mg]:

0.8

Magnez [mg]:

15

Witamina A* [µg]:

258

Beta-karoten [µg]:

1550

Witamina D [µg]:

0

Witamina E [mg]:

0.34

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.093

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.092

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

0.65

Witamina C [mg]:

29.6



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer