Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Zupa włoska mrożona

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

1.8

0.3

4.1



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

27

Odpadki [%]:

0

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

0.06

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

0.02

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.11

Węglowodany ogółem [g]:

6.9

Cholesterol [mg]:

0

Sacharoza [g]:

1.2

Błonnik pokarmowy [g]:

2.8

Sód [mg]:

32

Potas [mg]:

239

Wapń [mg]:

20

Fosfor [mg]:

35

Żelazo [mg]:

0.6

Magnez [mg]:

12

Witamina A* [µg]:

481

Beta-karoten [µg]:

2887

Witamina D [µg]:

0

Witamina E [mg]:

0.61

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.084

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.063

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

0.82

Witamina C [mg]:

18.8



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer