Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Oliwki zielone marynowane

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

1.4

12.7

1.7



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

125

Odpadki [%]:

16

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

1.78

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

8.87

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

1.42

Węglowodany ogółem [g]:

4.1

Cholesterol [mg]:

0

Sacharoza [g]:

0.1

Błonnik pokarmowy [g]:

2.4

Sód [mg]:

2400

Potas [mg]:

55

Wapń [mg]:

61

Fosfor [mg]:

17

Żelazo [mg]:

1.6

Magnez [mg]:

22

Witamina A* [µg]:

30

Beta-karoten [µg]:

180

Witamina D [µg]:

0

Witamina E [mg]:

1.99

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

0.1

Witamina C [mg]:

0



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer