Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Pierniki alpejskie

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

4

9.7

65.1



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

367

Odpadki [%]:

0

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

5.89

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

3.08

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.29

Węglowodany ogółem [g]:

66.3

Cholesterol [mg]:

0

Sacharoza [g]:

40

Błonnik pokarmowy [g]:

1.2

Sód [mg]:

174

Potas [mg]:

382

Wapń [mg]:

95

Fosfor [mg]:

116

Żelazo [mg]:

2.7

Magnez [mg]:

37

Witamina A* [µg]:

23

Beta-karoten [µg]:

136

Witamina D [µg]:

0

Witamina E [mg]:

0.59

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.066

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.133

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

0.58

Witamina C [mg]:

0.4



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer