Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Deser ryżowy jabłkowy

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

2.8

3

23.6



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

134

Odpadki [%]:

0

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

2.03

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

0.91

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.07

Węglowodany ogółem [g]:

23.9

Cholesterol [mg]:

7

Sacharoza [g]:

13.5

Błonnik pokarmowy [g]:

0.3

Sód [mg]:

54

Potas [mg]:

124

Wapń [mg]:

86

Fosfor [mg]:

83

Żelazo [mg]:

0.1

Magnez [mg]:

8

Witamina A* [µg]:

32

Beta-karoten [µg]:

18

Witamina D [µg]:

0.03

Witamina E [mg]:

0.13

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.032

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.1

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

0.18

Witamina C [mg]:

1.2



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer