Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Sok jabłkowy

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

0.1

0.1

10



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

42

Odpadki [%]:

0

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

0.01

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

0

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.02

Węglowodany ogółem [g]:

10

Cholesterol [mg]:

0

Sacharoza [g]:

1.9

Błonnik pokarmowy [g]:

0

Sód [mg]:

2

Potas [mg]:

110

Wapń [mg]:

9

Fosfor [mg]:

6

Żelazo [mg]:

0.2

Magnez [mg]:

5

Witamina A* [µg]:

2

Beta-karoten [µg]:

12

Witamina D [µg]:

0

Witamina E [mg]:

0.01

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.01

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.006

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

0.03

Witamina C [mg]:

2.3



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer