Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Pasztet pieczony

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

17

31.2

11.2



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

390

Odpadki [%]:

0

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

13.02

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

15.89

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

2.22

Węglowodany ogółem [g]:

13.5

Cholesterol [mg]:

370

Sacharoza [g]:

2.8

Błonnik pokarmowy [g]:

2.3

Sód [mg]:

817

Potas [mg]:

373

Wapń [mg]:

49

Fosfor [mg]:

212

Żelazo [mg]:

5

Magnez [mg]:

33

Witamina A* [µg]:

2225

Beta-karoten [µg]:

115

Witamina D [µg]:

0.62

Witamina E [mg]:

0.85

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.282

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.707

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

5.86

Witamina C [mg]:

4



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer