Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Filety z makreli z warzywami

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

12

7.3

2.6



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

124

Odpadki [%]:

0

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

2.09

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

2.82

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

1.66

Węglowodany ogółem [g]:

3.6

Cholesterol [mg]:

45

Sacharoza [g]:

0.4

Błonnik pokarmowy [g]:

1

Sód [mg]:

283

Potas [mg]:

433

Wapń [mg]:

12

Fosfor [mg]:

163

Żelazo [mg]:

0.8

Magnez [mg]:

24

Witamina A* [µg]:

212

Beta-karoten [µg]:

910

Witamina D [µg]:

2.7

Witamina E [mg]:

1

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.112

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.222

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

4.87

Witamina C [mg]:

9



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer