Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Bułka tarta

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

9.7

1.9

71.5



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

347

Odpadki [%]:

0

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

0.26

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

0.21

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.84

Węglowodany ogółem [g]:

77.6

Cholesterol [mg]:

0

Sacharoza [g]:

0.2

Błonnik pokarmowy [g]:

6.1

Sód [mg]:

503

Potas [mg]:

202

Wapń [mg]:

27

Fosfor [mg]:

165

Żelazo [mg]:

2.2

Magnez [mg]:

42

Witamina A* [µg]:

0

Beta-karoten [µg]:

0

Witamina D [µg]:

0

Witamina E [mg]:

0.3

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.164

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.059

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

1.13

Witamina C [mg]:

0



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer