Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Kajzerki

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

7.5

3.6

57.3



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

296

Odpadki [%]:

0

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

0.77

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

1.38

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.9

Węglowodany ogółem [g]:

59.4

Cholesterol [mg]:

0

Sacharoza [g]:

1.2

Błonnik pokarmowy [g]:

2.1

Sód [mg]:

464

Potas [mg]:

116

Wapń [mg]:

16

Fosfor [mg]:

77

Żelazo [mg]:

1.1

Magnez [mg]:

19

Witamina A* [µg]:

14

Beta-karoten [µg]:

0

Witamina D [µg]:

0.11

Witamina E [mg]:

0.82

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.111

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.063

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

0.58

Witamina C [mg]:

0



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer