Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Kefir 2% tłuszczu

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

3.4

2

4.7



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

51

Odpadki [%]:

0

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

1.19

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

0.63

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.06

Węglowodany ogółem [g]:

4.7

Cholesterol [mg]:

8

Sacharoza [g]:

0

Błonnik pokarmowy [g]:

0

Sód [mg]:

38

Potas [mg]:

122

Wapń [mg]:

103

Fosfor [mg]:

74

Żelazo [mg]:

0.1

Magnez [mg]:

10

Witamina A* [µg]:

16

Beta-karoten [µg]:

13

Witamina D [µg]:

0.03

Witamina E [mg]:

0.03

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.028

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.131

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

0.09

Witamina C [mg]:

0



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer