Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Bułki i rogale maślane

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

7.7

5.9

59.8



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

326

Odpadki [%]:

0

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

1.61

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

2.51

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

1.1

Węglowodany ogółem [g]:

61.8

Cholesterol [mg]:

8

Sacharoza [g]:

7.6

Błonnik pokarmowy [g]:

2

Sód [mg]:

396

Potas [mg]:

133

Wapń [mg]:

33

Fosfor [mg]:

88

Żelazo [mg]:

1.1

Magnez [mg]:

20

Witamina A* [µg]:

39

Beta-karoten [µg]:

2

Witamina D [µg]:

0.26

Witamina E [mg]:

1.18

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.11

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.098

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

0.59

Witamina C [mg]:

0



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer