Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Pieczywo półfrancuskie z dżemem

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

7.6

9.9

71.5



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

409

Odpadki [%]:

0

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

1.36

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

4.58

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

1.61

Węglowodany ogółem [g]:

73.7

Cholesterol [mg]:

8

Sacharoza [g]:

20.4

Błonnik pokarmowy [g]:

2.2

Sód [mg]:

285

Potas [mg]:

203

Wapń [mg]:

47

Fosfor [mg]:

94

Żelazo [mg]:

1.5

Magnez [mg]:

22

Witamina A* [µg]:

84

Beta-karoten [µg]:

92

Witamina D [µg]:

0.48

Witamina E [mg]:

1.95

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.121

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.114

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

0.74

Witamina C [mg]:

0.4



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer