Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Pieczywo półfrancuskie z serem

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

9.9

6.3

65.4



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

395

Odpadki [%]:

0

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

2.91

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

4.64

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

1.6

Węglowodany ogółem [g]:

67.3

Cholesterol [mg]:

11

Sacharoza [g]:

16

Błonnik pokarmowy [g]:

1.9

Sód [mg]:

290

Potas [mg]:

149

Wapń [mg]:

51

Fosfor [mg]:

120

Żelazo [mg]:

1.1

Magnez [mg]:

20

Witamina A* [µg]:

72

Beta-karoten [µg]:

3

Witamina D [µg]:

0.5

Witamina E [mg]:

1.94

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.111

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.172

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

0.61

Witamina C [mg]:

0.1



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer