Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Boćwina

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

2.1

0.5

1.1



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

17

Odpadki [%]:

20

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

0.05

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

0.03

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.27

Węglowodany ogółem [g]:

5.5

Cholesterol [mg]:

0

Sacharoza [g]:

0.2

Błonnik pokarmowy [g]:

4.4

Sód [mg]:

56

Potas [mg]:

548

Wapń [mg]:

97

Fosfor [mg]:

36

Żelazo [mg]:

2.2

Magnez [mg]:

43

Witamina A* [µg]:

670

Beta-karoten [µg]:

4020

Witamina D [µg]:

0

Witamina E [mg]:

1.66

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.08

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.08

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

0.4

Witamina C [mg]:

34



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer