Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Rzepa

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

1.1

0.3

4.7



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

26

Odpadki [%]:

16

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

0.1

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

0

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.1

Węglowodany ogółem [g]:

8.2

Cholesterol [mg]:

0

Sacharoza [g]:

0.5

Błonnik pokarmowy [g]:

3.5

Sód [mg]:

17

Potas [mg]:

280

Wapń [mg]:

40

Fosfor [mg]:

34

Żelazo [mg]:

0.5

Magnez [mg]:

10

Witamina A* [µg]:

10

Beta-karoten [µg]:

60

Witamina D [µg]:

0

Witamina E [mg]:

0

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.04

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.04

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

1

Witamina C [mg]:

16



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer