Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Morele

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

0.9

0.2

10.2



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

47

Odpadki [%]:

9

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

0.01

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

0.09

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.04

Węglowodany ogółem [g]:

11.9

Cholesterol [mg]:

0

Sacharoza [g]:

5.1

Błonnik pokarmowy [g]:

1.7

Sód [mg]:

1

Potas [mg]:

275

Wapń [mg]:

23

Fosfor [mg]:

21

Żelazo [mg]:

0.6

Magnez [mg]:

7

Witamina A* [µg]:

254

Beta-karoten [µg]:

1523

Witamina D [µg]:

0

Witamina E [mg]:

0.5

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.03

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.05

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

0.8

Witamina C [mg]:

6.7



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer