Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Baranina, łopatka

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

15.6

25

0



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

284

Odpadki [%]:

15

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

12.26

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

9.57

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

1.21

Węglowodany ogółem [g]:

0

Cholesterol [mg]:

78

Sacharoza [g]:

0

Błonnik pokarmowy [g]:

0

Sód [mg]:

66

Potas [mg]:

249

Wapń [mg]:

9

Fosfor [mg]:

155

Żelazo [mg]:

2.3

Magnez [mg]:

23

Witamina A* [µg]:

53

Beta-karoten [µg]:

0

Witamina D [µg]:

0.3

Witamina E [mg]:

0.6

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.14

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.19

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

4.5

Witamina C [mg]:

0



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer