Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Baranina, udziec

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

18

18

0



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

232

Odpadki [%]:

16

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

8.82

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

6.9

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.87

Węglowodany ogółem [g]:

0

Cholesterol [mg]:

78

Sacharoza [g]:

0

Błonnik pokarmowy [g]:

0

Sód [mg]:

78

Potas [mg]:

380

Wapń [mg]:

10

Fosfor [mg]:

213

Żelazo [mg]:

2.7

Magnez [mg]:

23

Witamina A* [µg]:

53

Beta-karoten [µg]:

0

Witamina D [µg]:

0.7

Witamina E [mg]:

0.33

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.16

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.22

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

5.2

Witamina C [mg]:

0



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer